Audi TT Club - Forum

Spreek hier af voor de overige te bezoeken meeting/meeting data, hier mogen geen meetings gecommuniceerd worden met een commercieel doel of welke gehouden worden bij bedrijven. Indien je deze meetings kenbaar wilt maken dien je vooraf schriftelijke toestemming te verkrijgen van Audi TT Club Nederland.
  • Gebruikersavatar
  • Gebruikersavatar
Gebruikersavatar
door RuuTT
#91364
Aangezien ik nog met enige regelmaat door mensen geplaagd wordt dat TTouren toch wel erg leuk is heb ik uiteindelijk maar besloten iets te organiseren :) Ik heb een weekje terug alle plannen afgerond en de reserveringen definitief binnen dus het is tijd voor een officiele aankondiging.

Afbeelding

Eindbestemming van de TTour: de prachtige bergwegen van Zwitserland. Vanuit een centrale locatie (ruwweg dezelfde regio als eerder, ander hotel) combineren we de beste routes van de vorige TTour met een aantal spectaculaire nieuwe.

De TTour duurt een kleine week, van zondag 19 september tot zaterdag 25 september 2021. Prijs voor de TTour inclusief accomodatie en ontbijt is rond 1550 EUR per auto met maximaal twee inzittenden (exacte prijs hangt af van de wisselkoers en het uiteindelijke aantal deelnemers) Naast een aantal NLlers heb ik ook een aantal bekende UKers uitgenodigd. Nog niet alle reacties zijn binnen.

Afbeelding

De TTour gaat overigens definitief door, er is geen minimum aantal benodigde deelnemers. Het meerendeel van de plekjes is inmiddels ingevuld, maar mocht er nog iemand interesse hebben zijn is er op dit moment iets reservecapaciteit en nog een paar plekken beschikbaar. Mocht je interesse hebben kan je dat in dit topic melden of per email naar RuuTT@penguinpowered.nl

Belangrijk om te weten en om eventuele verwarring te voorkomen: ik organiseer dit TTochtje op persoonlijke titel, het betreft dus GEEN officiele meeting/tour van de TT club.

Afbeelding

Tijd om de TTouren! :)
Laatst gewijzigd door RuuTT op do apr 21, 2022 12:52, 5 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
door WimTT
#91366
Geweldig RuuTT dat je dit weer wilt organiseren, de vorige keer was ook SUPER!!
Gebruikersavatar
door RuuTT
#91372
Ik hoop dat ik de hooggespannen verwachtingen waar kan maken :)

Op dit moment is de TTour in beginsel volgeboekt aangezien het aantal inschrijvingen de maximumcapaciteit heeft bereikt. Nog niet alle inschrijvingen zijn definitief dus het is nog wel mogelijk eventueel op de reservelijst te worden toegevoegd.
Gebruikersavatar
door WimTT
#91375
Haha, hebben we dit gemist of niet?
Zo snel al volgeboekt, ik zie een boel bekenden dat gaat zeker weer gezellig worden.
Heb je deze keer weer de zwitserse politie omgekocht ;-)
We kijken er al naar uit!

Gezellig!

MarkH stelt zich voor

Is die kap op de motor standaard? Mocht je zin heb[…]

Even voorstellen

Welkom! Hopelijk kan je snel een mooie auto vinden[…]

Even voorstellen

Hoi RuuTT, dankjewel voor de uitnodiging. Wellicht[…]

Even voorstellen

Welkom! Heb je een paar fotootjes van je nieuwe aa[…]

remstofschild / dekplaat remschijf

Hallo, Sinds kort in het bezit van een TT uit 2004[…]

Even voorstellen, een nieuw lid!

Audi TT.jpg

ff voorstellen

Welkom! Heb je ook een paar fotootjes van je mooie[…]