Audi TT Club
Welkom bij Audi TT Club Nederland. Deel uw passie en genieTT!
Forum

Datum zondag 28 mei
Aanvang 11.00 uur
Locatie MH Glasfolie + ToerriTT

Op 27 april 2017 wordt er voor de vierde keer op Koningsdag een mooie toertocht gereden. Deze keer zullen we met de toertocht richting Duitsland gaan, mochten er overigens Belgen, Engelsen of Duitsers mee willen plan deze datum dan vrij in de agenda voor een leuke geslaagde dag. Clublid Desirée (Blackbeauty) & partner Hans zullen ook ditmaal uw reisleiders zijn en gaan er ongetwijfeld weer een fantastische dag van maken! Haal ook uw Gouden KoeTTS van stal (andere kleur mag ook) en voel uzelf deze dag een koning te rijk!

 

10 jaar Audi TT Club Nederland
Datum: zaterdag 12 november
Tijd: 11.00 - 23.00 uur


Datum: zondag 9 oktober
Locatie: Wheelkingz
Tijd: 11.00 uur

 

Datum zondag 22 mei
Aanvang 11.00 uur
Locatie MH Glasfolie + Audi Centrum Amsterdam + ToerriTT

Op 27 april 2016 wordt er voor de derde keer op Koningsdag een mooie toertocht gereden. Deze keer zullen we met de toertocht richting Belgie gaan, mochten er overigens Belgen mee willen plan deze datum dan vrij in de agenda voor een leuke geslaagde dag. Clublid Desirée (Blackbeauty) & partner Hans zullen ook ditmaal uw reisleiders zijn en gaan er ongetwijfeld weer een fantastische dag van maken! Haal ook uw Gouden KoeTTS van stal (andere kleur mag ook :wink: ) en voel uzelf deze dag een koning te rijk!

Algemene Leden Vergadering Audi TT Club Nederland 2016

Op zondag 18 oktober 2015 organiseerde de Audi TT Club wederom een meeting bij RS-Tuning.

Op zondag 4 oktober 2015 heeft Audi TT Club een rijvaardigheidstraining gevolgd bij Prodrive Training te Lelystad.

Op zondag 28 juni is de Audi TT Club te gast geweest bij Audi Centrum Tilburg. 


Meer informatie: http://www.audittclub.nl/forum/viewtopic.php?f=25&t=7944

Op Koningsdag 2015 heeft er de 2de Editie van de KoningsriTT plaatsgevonden.

Van 22 t/m 27 juni heeft er een toertocht plaatsgevonden in Zwitserland, voorheen zijn we reeds een aantal keren in het buitenland geweest met de Audi TT Club.

10 jaar Audi TT Club

Audi TT Club Nederland is al 10 jaar de club voor Audi TT rijders om hun passie omtrent de TT te delen. Dit resulteert in meerdere gezellige meetings per jaar. Met ondermeer Nederlanders, Belgen, Engelsen en Duitsers.