Audi TT Club
Welkom bij Audi TT Club Nederland. Deel uw passie en genieTT!
Forum
woensdag, 26 augustus 2015 08:18

51ste Audi TT Club meeting - Exclusieve Prodrive Training

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Op zondag 4 oktober 2015 heeft Audi TT Club een rijvaardigheidstraining gevolgd bij Prodrive Training te Lelystad.

De rijvaardigheidstraining is een intensieve training. De training is ontwikkeld om bestuurders bewust te maken van de risico's die het dagelijks verkeer met zich meebrengt. U wordt geleerd om gevaren te herkennen en te vermijden. De nadruk ligt op het voorkomen van ongevallen. Na het volgen van de RijVaardigheidstraining bent u beter in staat uw rijsnelheid aan te passen aan de omstandigheden. Risicobewustwording heet dat. Uw auto is immers net zo veilig als u rijdt! Volg de Rijvaardigheidstraining bij de nummer 1 rijstijl trainer van Nederland.

Op deze dag kunt u het allemaal meemaken! U rijdt in uw eigen wagen (wat uiteraard het meest realistisch is) in een gecontroleerde omgeving en u wordt door middel van tips en uitleg, door een deskundige op het gebied van rijvaardigheid, getraind in het omgaan met deze situaties. Ter afsluiting is er natuurlijk de mogelijkheid om gezamenlijk een hapje te gaan eten, wat overigens geheel vrijblijvend is.


Meer info op het forum: http://www.audittclub.nl/forum/viewtopic.php?f=25&t=7947

Lees 2954 keer Laatst aangepast op maandag, 26 oktober 2015 10:10

Audi TT Club NL/BE

Audi TT Club Nederland is al ruim 10 jaar de club voor Audi TT rijders om hun passie omtrent de TT te delen. Dit resulteert in meerdere gezellige meetings per jaar. Met ondermeer Nederlanders, Belgen, Engelsen en Duitsers.