Audi TT Club
Welkom bij Audi TT Club Nederland. Deel uw passie en genieTT!
Forum
zondag, 22 juni 2014 00:00

44ste ATTC - Passe Auf TTour Zwitserland

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Van 22 t/m 27 juni heeft er een toertocht plaatsgevonden in Zwitserland, voorheen zijn we reeds een aantal keren in het buitenland geweest met de Audi TT Club.

ALGEMEEN


Dit jaar organiseert de Audi TT Club Nederland een tourtocht naar Zwitserland van 22 t/m 27 juni.

Wat mag je verwachten? We gaan een (kleine) week weg richting, jawel, Zwitserland en de Alpen. Met de nodige lokale voorkennis hebben we voor onderweg een mooie mix samengesteld van autobahn, bochtige slingerweggetjes en natuurlijk tunnels! Qua natuur mogen de nodige watervallen, bergmeren, afgronden en zelfs een gletsjer niet ontbreken. In de route verwerken we een paar van de mooiste stukjes (pas)weg in Zwitserland, Oostenrijk en Noord-Italië met de nodige spectaculaire foto lokaties onderweg. 

Een mooi voorproefje van een van de specifieke wegen die we daadwerkelijk zullen rijden;

Alle deelnemers ontvangen vantevoren een uitgebreide tour guide met gedetailleerde routekaarten, het complete reisschema en alle overige nuttige informatie.

Onderweg logeren we in een drietal hotels; het Viktoria hotel in Reuti met een schitterend uitzicht op de alpen, het Grand Hotel Giessbach in Brienz, vlak naast de spectaculaire Giessbach watervallen en hotel Jägerhof in Zams, middenin de Oostenrijkse alpen.

PRIJZEN

Prijs voor twee personen, een auto: € 899,- voor niet-leden, € 869,- voor leden
Prijs voor een persoon, een auto: € 579,- voor niet-leden, € 549,- voor leden

Prijzen zijn inclusief:
- hotelovernachtingen
- parkeren bij de hotels
- ontbijt en diner voor alle dagen

De engelsen zullen logeren in het Bilderberg hotel De Bovenste Molen waar we ook verzamelen voor vertrek. Voor hun is er een extra hotelovernachting voor en na de tour geregeld. Mocht je interesse hebben dan kan je ook een extra aansluitende hotelovernachting in Venlo bijboeken en zo nog een laatste relaxdagje aan de tour toevoegen. Dit kan voor € 95,- op basis van een tweepersoons kamer. Dit is exclusief diner, maar onbeperkt gebruik van zwembad, sauna en Turks stoombad is hierbij wel inbegrepen. Qua eten die dag hangt het nog even van uiteindelijk animo af wat handig is.

BETALEN

Voor iedereen op de aanmeldingslijst hieronder met [aanbetaling ontvangen] of [volledig betaald] achter zijn/haar naam is een plekje gereserveerd voor de tour. In totaal hebben we twintig plaatsen beschikbaar, nog niet gereserveerde plaatsen worden verdeeld op basis van wie het eerst betaald die heeft wat :) 

Je kan het eea overmaken naar bankrekening op te vragen bij de penningmeester tnv Audi TT Club Nederland. Vermeld bij je betaling je forumnaam en ZwiTTserland 2014. Je kan in de lijst hieronder zien of je betaling verwerkt is als er [volledig betaald] achter je naam verschijnt

Let op: je aanmelding is dus pas definitief zodra de betaling binnen is en dat werkt twee kanten op; aanbetalingen worden dus niet gerestitueerd.. Een reis- of annuleringsverzekering en autopech service zoals de Wegenwacht is niet in de reissom inbegrepen, iedereen die hiervan gebruik zou willen maken dient dit dus zelf los af te sluiten.
Lees 3457 keer Laatst aangepast op zaterdag, 03 januari 2015 00:03

Audi TT Club NL/BE

Audi TT Club Nederland is al ruim 10 jaar de club voor Audi TT rijders om hun passie omtrent de TT te delen. Dit resulteert in meerdere gezellige meetings per jaar. Met ondermeer Nederlanders, Belgen, Engelsen en Duitsers.