Print deze pagina
vrijdag, 13 november 2015 13:36

vijfdeurs Audi TT debuteert volgende week

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Als we de berichtgeving van het Chinese XCar mogen geloven, krijgen we volgende week de productieversie van de Audi TT Sportback te zien.

 

 

In oktober vorig jaar toverde Audide TT Sportback Concept uit de hoge hoed, een voorproefje op een mogelijke vijfdeurs variant van de nieuwe TT. Chinese media schrijven nu dat we volgende week tijdens de Guangzhou Motor Show de productieversie van de uitgerekte TT te zien zullen krijgen.

Als de Chinezen het bij het juiste eind hebben, dan zou de verschijning van een productiemodel een bijzonder gegeven zijn. Eerder liet Audi weten de TT Sportback niet praktisch genoeg te vinden en zou daarom groen licht hebben gegeven aan de TTQ, de toekomstige productieversie van de TT Offroad Concept. Op moment van schrijven was Audi Nederland niet bereikbaar voor commentaar.

De TT Sportback Concept groeide in de lengte met 29 centimeter ten opzichte van de reeds bekende TT. Aan de achterzijde zagen we overeenkomsten met zowel de A3sedan als de TT. De Guangzhou Motor Show opent 20 november z'n poorten voor het Chinese publiek. We wachten voorlopig af.

(bron: autoweek.nl)

Lees 2005 keer Laatst aangepast op donderdag, 24 maart 2016 21:33