Audi TT Club
Welkom bij Audi TT Club Nederland. Deel uw passie en genieTT!
Forum

Foto Carter

De firma Carter Administratie & Fiscaal Advies is sinds 1996 een toonaangevend administratiekantoor en is gevestigd in Bloemendaal. Zij hebben zich bewezen als een betrouwbare partner voor ondernemers en particulieren. Uitgangspunt van hun dienstverlening is om hun cliënten zoveel als mogelijk te ontzorgen van A tot Z. Carter Administratie & Fiscaal Advies is bewust een relatief kleinschalig kantoor. Dat garandeert grote persoonlijke betrokkenheid en rechtstreekse bereikbaarheid.

Het gedegen verzorgen van fiscaal advies, administratie en boekhouden voor heel Bloemendaal, Haarlem maar ook ver daarbuiten is hun motto. Het kantoor beschikt over een breed en gevarieerd klantenbestand verspreid door het hele land. Zij richten zich niet op specifieke branches. Hierdoor beschikt Carter over een brede kennis. Zij denken met u mee en handelen altijd in het belang van hun cliënten.

Zij hebben een jong en dynamisch team, een lage drempel en staan altijd voor u klaar. Uw zaken worden netjes en snel door de medewerkers van Carter verzorgd. Hun dienstverlening gaat echt verder!!!

Afhankelijk van uw situatie bieden zij u een veelzijdige dienstverlening aan. Naast het verwerken van uw administratie, het geven van advies, verzorgt Carter ook uw belastingaangiften, het maken van uw jaarrekening, geven u periodiek inzicht in uw financiële situatie, verzorgen uw loonadministratie, bewaakt uw debiteuren en nog veel meer.

Audi TT Club NL/BE

Audi TT Club Nederland is al ruim 10 jaar de club voor Audi TT rijders om hun passie omtrent de TT te delen. Dit resulteert in meerdere gezellige meetings per jaar. Met ondermeer Nederlanders, Belgen, Engelsen en Duitsers.