Audi TT Club
Welkom bij Audi TT Club Nederland.Deel uw passie en genieTT!
Forum
vrijdag, 13 juli 2018 23:58

GELEKT: VERNIEUWDE AUDI TTS

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Audi heeft een gefacelifte TT achter de coulissen staan en dankzij de TT-adepten van Instagram-pagina tts_freunde.de zijn de eerste afbeeldingen van de bijgewerkte TT nu al opgedoken.

Het liefst had Audi de vernieuwde TT nog even onder de pet gehouden, maar de gefacelifte sportieveling is nu als TTS opgedoken.

Audi schaaft de S-versie van de TT op detailniveau bij. Het merk geeft de subtopper binnen het TT-gamma nieuwe luchtinlaten, compleet met zilvergrijze accenten en een grille die niet meer uit horizontale lamellen, maar uit een soort gaaswerk bestaat. Typische designelementen die tot op heden aan Audi's RS-versies voorbehouden waren. Ook aan de achterzijde vinden we, op de achterschermen, nieuwe lichtinlaten. Tevens staat de TTS zo te zien op nieuw lichtmetaal.

Tot op heden moeten we het met de gelekte TTS doen. Wat Audi voor de rest van het TT-gamma in petto heeft, zal later moeten blijken.

Audi is nu zelf begonnen met het opwarmen voor de komst van de vernieuwde TT (foto 4). Een onthulling laat klaarblijkelijk niet lang meer op zich wachten.

(bron: autoweek.nl)

Lees 1840 keer

Audi TT Club NL/BE

Audi TT Club Nederland is al ruim 10 jaar de club voor Audi TT rijders om hun passie omtrent de TT te delen. Dit resulteert in meerdere gezellige meetings per jaar. Met ondermeer Nederlanders, Belgen, Engelsen en Duitsers.