Audi TT Club
Welkom bij Audi TT Club Nederland. Deel uw passie en genieTT!
Forum
dinsdag, 15 maart 2016 15:39

Audi TT Roadster gesnapt: Beresterke zonaanbidder

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De Audi TT kennen we al van alle kanten, de RS-versie nog niet. Vandaag hebben we een ingepakte RS Roadster voor je in de aanbieding.

 

De bovenkant van het TT-gamma zal weer afgetopt worden met een superlatief: de RS. Onze spionagefotograaf is een RS Roadster tegen het lijf gelopen op de Nürburgring.

We zien een sportief aangeklede TT Roadster met twee grote ovale uitlaatpijpen en een bodykit die uiteraard niet bepaald weet de verbloemen dat hier een stevige bonk spieren of het circuit raast. Bevestigd is het nog niet, maar ga uit van een geblazen 2,5-liter vijfcilinder die een vermogen van om en de nabij 400 pk zal loslaten. Zijn voorganger stampte in zijn krachtigste vorm 360 pk uit eveneens een vijfpitter. Het vermogen zal wederom worden losgelaten op alle vier de wielen.

Later dit jaar verwachten we een officiële onthulling van zowel de dichte TT RS als deze Roadster RS. 

(bron: autoweek.nl)

Lees 2102 keer

Audi TT Club NL/BE

Audi TT Club Nederland is al ruim 10 jaar de club voor Audi TT rijders om hun passie omtrent de TT te delen. Dit resulteert in meerdere gezellige meetings per jaar. Met ondermeer Nederlanders, Belgen, Engelsen en Duitsers.